• Afbeelding met titel van de masterclass: fysiek herstel na de bevalling
  55 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  16

  Wist je dat de helft van de moeders klachten ontwikkelt na de geboorte van haar baby? Postpartum Herstel vindt plaats op allerlei verschillende manieren. In deze Masterclasses wordt de nog veelal onbelichte bekkenbodem in beeld gebracht. Tijdens de zwangerschap en de bevalling komt de bekkenbodem onder grote druk te staan en ná de bevalling balanceren veel vrouwen tussen te veel en te weinig van hun lichaam vragen. In het eerste deel van de Masterclass leer je allerlei preventieve handvatten waarmee…

  55 (incl. BTW)
 • Afbeelding met de titel van de masterclass: Het Moederbrein en hoe te benaderen
  55 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  13

  Wist je dat 96% van pas bevallen moeders gezondheidsverlies ervaart? Dat blijkt uit onderzoek. Klinisch gezondheids- en verplegingswetenschapper Brun Kuipers laat je in deze tweedelige online Masterclass kennis maken met het brein van een pasgeboren moeder. Waarom is deze transitie zo groots en waarom ervaart de ene moeder dit totaal anders dan de andere moeder? Hoe voorkom en behandel je geboortetrauma en hoe kun je vertrouwen op jouw kunnen als moeder?

  55 (incl. BTW)
 • Afbeelding met de titel van de masterclass: postpartum hormonen
  37,50 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  14

  Gezondheidswetenschapper en orthomoleculair therapeut Desirée Domacassé vertelt je in deze masterclass alles over postpartum hormonen en hoe je jezelf en/of anderen kunt ondersteunen in het herstel.  

  37,50 (incl. BTW)
 • 89,99 111 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  33

  Deze cursus is voor iedereen die zich wil voorbereiden op het vierde trimester, voor iedereen die met vertrouwen het moederschap tegemoet wil vliegen. Of je nog moet bevallen of pas bevallen bent. Want hoe jij heelt van de zwangerschap en bevalling zet de toon voor de rest van je leven.

  89,99 111 (incl. BTW)